INGEBOUWD NAVIGATIESYSTEEM

Als uw INFINITI uitgerust is met navigatie, is er een GPS-systeem ingebouwd in uw dashboard. Houd uw ogen op de weg terwijl het systeem u middels visuele en spraakopdrachten de weg wijst.


ADRESLIJST MET PLAATSEN
Het navigatiesysteem wijst u niet alleen de weg, maar kan u ook helpen bij het zoeken van diensten in de buurt. De adreslijst met plaatsen wordt vooraf geladen en bevat bestemmingen zoals restaurants, tankstations en banken.


ADRESBOEK
U kunt tot wel 50 favoriete locaties opslaan in uw adresboek. Dat is vooral handig als u een bepaalde bestemming slechts enkele keren per jaar bezoekt.

COMPASS

De INFINITI Compass app in het voertuig laat u zien in welke richting u momenteel rijdt en in welke richting uw eindbestemming ligt. Zo raakt u nooit kwijt waar u bent. Met de app kunt u ook uw exacte GPS-locatie bepalen, inclusief lengte- en breedtegraad.USB-POORTEN VOOR IPODS EN ANDERE COMPATIBELE APPARATEN

Steek uw iPod®, USB-stick of een ander compatibel apparaat in een van de handige USB-poorten van uw INFINITI. U geniet dan ook onderweg van uw muziek, podcasts en audiobooks. U kunt de functies bedienen via het audiosysteem of het touchscreen.

ASSISTENTIE VOOR HANDSFREE SMS'EN

Met de Hands-free Text Messaging Assistant worden uw binnenkomende sms-berichten voorgelezen. Dankzij de spraakherkenningstechnologie kunt u snel reageren met vooraf ingestelde antwoorden.


BEDIENINGSELEMENTEN OP HET STUUR

Activeer de assistentie voor handsfree sms'en met de telefoonknop op uw stuur.


LUISTEREN NAAR BERICHTEN
Zeg 'Lees sms-bericht' om naar een bericht te luisteren en zeg 'Volgend bericht' om te luisteren naar andere berichten die zijn opgeslagen in uw INFINITI InTouch systeem.


REAGEER OP/VERZEND EEN BERICHT

Het is eenvoudig om te reageren op een sms-bericht of om een nieuw sms-bericht te verzenden. Zeg bijvoorbeeld 'Bericht verzenden naar James Smith' en kies één van de vooraf ingestelde reacties.


VOORAF INGESTELDE BERICHTEN
Op uw voertuig zijn vooraf verschillende sms-berichten ingesteld, zoals "Ik ben onderweg", "Ik kom iets later" en "Ik ben aan het rijden, ik kan niet sms'en".


AANGEPASTE BERICHTEN

U kunt uw eigen aangepaste berichten maken en ze toevoegen aan de lijst vooraf ingestelde reacties.

HANDSFREE BLUETOOTH® TELEFOONSYSTEEM

Met het handsfree Bluetooth® telefoonsysteem kunt u mensen bellen en gesprekken aannemen middels spraakherkenning, zelfs wanneer u uw compatibele mobiele telefoon in uw tas hebt zitten. U heeft geen headset nodig en u hoeft de telefoon niet te zoeken... u hoeft alleen het stuur vast te blijven houden.


BEDIENINGSELEMENTEN OP HET STUUR
Het aannemen van een gesprek is zo eenvoudig als het drukken op een knop op uw stuur. Het systeem dempt automatisch uw audiosysteem tot uw gesprek is beëindigd.


SPRAAKOPDRACHTEN
Dankzij de ingebouwde microfoon en de spraakherkenningstechnologie van INFINITI kunt u Bluetooth® bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Als u iemand wilt bellen, zegt u "Bel" met daarna de naam van iemand uit uw adresboek. U kunt ook zeggen "Bel" met daarna het telefoonnummer van uw contactpersoon.


BELTONEN
U kunt kiezen uit verschillende beltonen voor het Bluetooth® telefoonsysteem van uw voertuig.

AUDIO STREAMEN VIA BLUETOOTH®

Zorg ervoor dat er geen kabels in de weg liggen door uw muziek draadloos te streamen met een Bluetooth® compatibel audioapparaat. Laat uw passagiers vanuit elke stoel in de auto bepalen waar naar wordt geluisterd.


BEDIENINGSELEMENTEN OP HET STUUR
Activeer Bluetooth® met de knop op uw stuur.


WEERGAVE OP SCHERM
Er wordt op uw INFINITI InTouch scherm weergegeven waar u naar luistert.INFINITI SPRAAKHERKENNING

Als uw INFINITI uitgerust is met spraakherkenningstechnologie, kunt u eenvoudige spraakopdrachten gebruiken om de telefoon, de navigatie (indien meegeleverd), het entertainmentsysteem en de voertuiginformatiesystemen te bedienen. Dit kunt u allemaal doen terwijl u zich blijft richten op wat het belangrijkst is: rijden.


BEDIENINGSELEMENTEN OP HET STUUR
Activeer de spraakherkenning van INFINITI met de spraakknop op uw stuur.


OPDRACHTEN
Volg de INFINITI InTouch opdrachten om de navigatie, de telefoon, de audiosystemen en meer handsfree te bedienen.


Bekijk de gebruikershandleiding voor een volledige lijst van spraakopdrachten die worden herkend.

RIJPRESTATIES

Deze unieke voertuigapp is door INFINITI ontwikkeld om u inzicht te geven in verschillende voertuigprestatiegegevens, zoals de voertuig- en motorsnelheid, de brandstofdoorstroom en het brandstofverbruik. U vindt er ook informatie over de bochten die u maakt en het stuurgedrag.

KLOK

Deze unieke klokapp in het voertuig is functioneel én stijlvol. Kies uit verschillende opties voor digitale en analoge klokken om de huidige tijd in uw voertuig weer te geven. U kunt ook verschillende wereldklokken weergeven. Dat is handig voor mensen die werken bij een bedrijf dat wereldwijd verschillende kantoren heeft.

BEKNOPTE HANDLEIDING

De Quick Guide app dient als digitaal hulpmiddel voor INFINITI InTouch. Ontdek tijdens het gebruik hoe de functies van het systeem werken door de interactieve handleiding te openen wanneer u hulp nodig heeft.VOORWAARDEN

Autorijden is een serieuze aangelegenheid. Gebruik de INFINITI InTouch-services alleen wanneer dit veilig is.

Abonnementsovereenkomst is vereist voor inschrijving. Er is een compatibele smartphone vereist (alleen iOS en Android), deze wordt niet bij de auto geleverd. Het mobiele netwerk en de autoservices die worden geleverd door onafhankelijke bedrijven vallen niet onder het beheer van INFINITI. Het mobiele netwerk is niet in alle gebieden beschikbaar. Het gebruik van de INFINITI InTouch-functies is afhankelijk van het eigen data-abonnement voor de smartphone van de klant. Vraag uw mobiele aanbieder naar meer informatie. Niet alle beschikbare functies zijn beschikbaar voor alle modellen met INFINITI InTouch. Het maken van PS-kaarten is mogelijk niet in elk gebied even gedetailleerd of geeft mogelijk niet de huidige regels op de weg juist aan. Bepaalde apps en services, waaronder Google-services, worden geleverd door onafhankelijke bedrijven, die niet onder het beheer van INFINITI vallen. Indien de app-provider of mobiele aanbieder de service beëindigt/beperkt, kan de service zonder aankondiging worden opgeschort of beëindigd. INFINITI en/of vertegenwoordigers ervan kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. INFINITI is niet verantwoordelijk voor enige vervanging of upgrade van de apparatuur of de app, nog voor de hiermee gepaard gaande kosten, wanneer een vervanging of upgrade nodig is voor de werking vanwege wijzigingen aan de app of services. De voorwaarden van de Abonnementsovereenkomst zijn van toepassing. De initiële proefperiode start op de verkoopdatum van de auto; hierna is een betaald abonnement vereist tegen de op dat moment huidige abonnementsprijs. De standaard SMS-kosten en/of dataverbruik kan van toepassing zijn op communicatie ontvangen via e-mail of SMS/tekstbericht.

De Abonnementsovereenkomst is vereist voor inschrijving. De eerste 2 jaar vanaf het moment van aanschaf zijn gratis inbegrepen. Daarna wordt u gevraagd om met creditkaart te betalen tegen de huidige abonnementsprijs. Uw service wordt met perioden van 1 jaar voorgezet onder de voorwaarden van uw Abonnementsovereenkomst.

Voor e-mails, de agenda en connectiviteit met de App Garage om voertuigapps te downloaden of bij te werken, is een internetverbinding nodig via een actief Smartphone Apps abonnement.


Voor sommige voertuigapps moet de INFINITI InTouch app worden geïnstalleerd en moet u zich aanmelden met een actief account om ervoor te zorgen dat de apps werken.

Programmeer nooit tijdens het rijden. De GPS-kaarten zijn mogelijk niet in elk gebied even gedetailleerd en mogelijk wordt de huidige situatie niet weergegeven.


iPhone®

Houd altijd uw volledige aandacht bij het besturen van uw auto. Vermijd het gebruik van uw iPhone® wanneer u hierdoor kunt worden afgeleid terwijl u aan het rijden bent. Raadpleeg de dealer voor meer informatie. iPhone® is een gedeponeerd handelsmerk van Apple, Inc. Alle rechten voorbehouden. iPhone® wordt niet meegeleverd.


Bluetooth®

De beschikbaarheid van bepaalde functies is afhankelijk van de ondersteuning voor Bluetooth® van de telefoon. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw telefoon voor meer informatie. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. Elk gebruik van dergelijke merken door Nissan wordt onder licentie gedaan.