ALGEMEEN

Heb ik een abonnement nodig om de services van de INFINITI InTouch-app te gebruiken?

 

A. Ja, een Abonnementsovereenkomst is noodzakelijk om u in te schrijven.

Hoe lang kan ik gebruik maken van de gratis proefversie?A. Gratis gedurende de eerste 24 maanden voor de mobiele INFINITI InTouch app en 36 maanden voor de Infiniti InTouch Services app, vanaf de aankoopdatum. Daarna wordt u gevraagd om de abonnementsprijs die op dat moment geldt te betalen met creditcard. Het abonnement wordt per periode van 1 jaar verlengd, onderhevig aan de voorwaarden van uw abonnementsovereenkomst.

Welke telefoons zijn compatibel?A. Klik hier voor een complete lijst met compatibele telefoons voor het gebruik van de functies entertainment, telefoneren en adresboek. Klik hier voor een complete lijst met compatibele telefoons voor het gebruik van de INFINITI InTouch-services.

Hoe werkt de spraakherkenningsfunctie?A. Bepaalde services voor InTouch-apps maken spraakinput (spraakherkenning) mogelijk terwijl andere inhoud kunnen voorlezen uit bepaalde apps, zoals Facebook-berichten via een tekst-naar-spraakfunctie. OPMERKING: de spraakherkenningsfunctie is alleen beschikbaar in Engels, Duits, Frans, Italiaans en Nederlands.

Voor welke modellen is het INFINITI InTouch-systeem beschikbaar?A. Momenteel is het INFINITI InTouch systeem alleen beschikbaar in de Q50, Q30, QX30 en Q60.

INSCHRIJVING

Wat heb ik nodig om INFINITI InTouch te gebruiken?


1. Een compatibele smartphone.
2. een data-abonnement voor de smartphone (alle gegevensoverdrachten worden via het data-abonnement van uw smartphone gerealiseerd).
3. Een gedownloade versie van de INFINITI InTouch-app op uw smartphone.
4. Een INFINITI InTouch-account. U kunt een INFINITI InTouch-account openen via de INFINITI InTouch-app of via het eigenaarsportaal. Zodra u zich geregistreerd hebt, moet u uw auto toevoegen aan uw account door het VIN en PIN in te voeren dat door de dealer is verstrekt en vervolgens op 'activate' (activeren) te klikken.

TELEFOON KOPPELEN

Waar kan ik de INFINITI InTouch apps downloaden?

 

A. Deze app is beschikbaar in de Apple App Store en op Google Play.

Hoe verbind ik mijn smartphone om de services van de INFINITI InTouch-app te gebruiken?

 

A. Ga als volgt te werk om de InTouch-apps te verbinden en te configureren met een iPhone: verbind uw iPhone eerst met het INFINITI InTouch-systeem via de USB-kabel van uw iPhone en open vervolgens de INFINITI InTouch-app op uw telefoon. Android-smartphones kunnen draadloos worden verbonden en geconfigureerd via Bluetooth.

PRIVACY

Welke klantgegevens worden verzameld en gedeeld met serviceproviders of bedrijven?


A. INFINITI InTouch verzamelt of deelt geen gegevens waarmee de gebruiker kan worden geïdentificeerd: de gegevens zijn anoniem. Gegevens over het gebruik en de gebruiksfrequentie van de verschillende services die in uw auto beschikbaar zijn, worden verzameld.

VOORWAARDEN

Autorijden is een serieuze aangelegenheid. Gebruik de INFINITI InTouch-services alleen wanneer dit veilig is.

Abonnementsovereenkomst is vereist voor inschrijving. Er is een compatibele smartphone vereist (alleen iOS en Android), deze wordt niet bij de auto geleverd. Het mobiele netwerk en de autoservices die worden geleverd door onafhankelijke bedrijven vallen niet onder het beheer van INFINITI. Het mobiele netwerk is niet in alle gebieden beschikbaar. Het gebruik van de INFINITI InTouch-functies is afhankelijk van het eigen data-abonnement voor de smartphone van de klant. Vraag uw mobiele aanbieder naar meer informatie. Niet alle beschikbare functies zijn beschikbaar voor alle modellen met INFINITI InTouch. Het maken van PS-kaarten is mogelijk niet in elk gebied even gedetailleerd of geeft mogelijk niet de huidige regels op de weg juist aan. Bepaalde apps en services, waaronder Google-services, worden geleverd door onafhankelijke bedrijven, die niet onder het beheer van INFINITI vallen. Indien de app-provider of mobiele aanbieder de service beëindigt/beperkt, kan de service zonder aankondiging worden opgeschort of beëindigd. INFINITI en/of vertegenwoordigers ervan kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. INFINITI is niet verantwoordelijk voor enige vervanging of upgrade van de apparatuur of de app, nog voor de hiermee gepaard gaande kosten, wanneer een vervanging of upgrade nodig is voor de werking vanwege wijzigingen aan de app of services. De voorwaarden van de Abonnementsovereenkomst zijn van toepassing. De initiële proefperiode start op de verkoopdatum van de auto; hierna is een betaald abonnement vereist tegen de op dat moment huidige abonnementsprijs. De standaard SMS-kosten en/of dataverbruik kan van toepassing zijn op communicatie ontvangen via e-mail of SMS/tekstbericht.

De Abonnementsovereenkomst is vereist voor inschrijving. De eerste 2 jaar vanaf het moment van aanschaf zijn gratis inbegrepen. Daarna wordt u gevraagd om met creditkaart te betalen tegen de huidige abonnementsprijs. Uw service wordt met perioden van 1 jaar voorgezet onder de voorwaarden van uw Abonnementsovereenkomst.

Voor e-mails, de agenda en connectiviteit met de App Garage om voertuigapps te downloaden of bij te werken, is een internetverbinding nodig via een actief Smartphone Apps abonnement.

Voor sommige voertuigapps moet de INFINITI InTouch app worden geïnstalleerd en moet u zich aanmelden met een actief account om ervoor te zorgen dat de apps werken.

Programmeer nooit tijdens het rijden. De GPS-kaarten zijn mogelijk niet in elk gebied even gedetailleerd en mogelijk wordt de huidige situatie niet weergegeven.


iPhone®

Houd altijd uw volledige aandacht bij het besturen van uw auto. Vermijd het gebruik van uw iPhone® wanneer u hierdoor kunt worden afgeleid terwijl u aan het rijden bent. Raadpleeg de dealer voor meer informatie. iPhone® is een gedeponeerd handelsmerk van Apple, Inc. Alle rechten voorbehouden. iPhone® wordt niet meegeleverd.


Bluetooth®

De beschikbaarheid van bepaalde functies is afhankelijk van de ondersteuning voor Bluetooth® van de telefoon. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw telefoon voor meer informatie. Het Bluetooth-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. Elk gebruik van dergelijke merken door Nissan wordt onder licentie gedaan.