De toekomst was zichtbaar op het Goodwood FOS 2015 met een spannende wereldprimeur: een intrigerende interactieve kennismaking met de nieuwe INFINITI Q30, als voorproefje op de officiële lancering op de Frankfurt Motor show in september. Dit vernieuwende model combineert elementen van de coupé, hatchback en crossover tot een nieuwe klasse, speciaal ontworpen voor de non-conformist. 

 

De onconventionele presentatie van de nieuwe INFINITI was een combinatie van onthulling en verhulling. We hielden een echte Q30 verborgen in de INFINITI Design Box, voordat we bezoekers de kans gaven om de inhoud te bekijken: iedere keer dat er een tweet werd gepost met de hashtag #GlimpseQ30, werd een gedeelte van het silhouet van de auto zichtbaar in flikkerend blauw licht om een verleidelijk voorproefje te geven. Bij de Design Box werd een geavanceerde driedimensionale led-lichtshow vertoond waarin de belangrijkste kenmerken van de Q30 tot leven werden gebracht.

 

Onze ontwerpstudio had zich gedurende de vier dagen van het festival tijdelijk op het terrein gevestigd, met een scherm getiteld INFINITI Shapes the Future. Dit bood bezoekers een unieke kans om een blik achter de schermen te werpen, toekomstige aanvullingen op ons snelgroeiende aanbod te bekijken en onze nieuwe ontwerprichting te ontdekken. Het ontwerpteam was ook aanwezig om bezoekers onze laatste conceptmodellen te laten zien. Twee van deze modellen waren nog nooit eerder vertoond in Groot-Brittannië.

 

De Q60 Concept is een opvallende nieuwe visie op de elegante, sportieve 2+2-coupé. Deze auto verbindt een schitterende uitstraling met opwindende snelheid, waarmee een nieuw ontwerpicoon is ontstaan. De Q80 Inspiration (een speciale showversie van het concept) gaf een vooruitblik op de nieuwe ontwerptaal van INFINITI, met een superluxe vierdeurs fastback, een toonbeeld van vooruitgang. De QX30 Concept maakte zijn Engelse debuut bij Goodwood, als voorbeeld van een game-changing crossover waarin overwicht wordt gecombineerd met de verfijnde uitstraling van een coupé. De verwachting is dat de productieversie volgend jaar wordt afgeleverd door onze fabriek in Sunderland.

gold line